Over ons

Elektrotechniek zit in onze genen

Tijssens BV is gespecialiseerd in elektrotechniek. Elektrotechniek zit al bijna 100 jaar in de genen van Tijssens en geeft ons de voorsprong in de techniek. Onze kracht: kennis, ervaring, flexibiliteit en innovatie. Dagelijks werken we met plezier aan het bedenken, implementeren en onderhouden van intelligente, duurzame en integrale oplossingen.

Tijssens Elektrotechniek bv hoort bij de beter presterende bedrijven in de installatiebranche. We zijn dan ook trots op onze medewerkers. Zij zijn de
de experts die met kennis en passie aan kleine en grote elektro-projecten werken.

Techniek voor mensen

Elektrotechniek wordt steeds slimmer en zorgt ervoor dat het leven en werken gemakkelijker, veiliger en efficiënter wordt. Het gaat niet om de techniek op zich maar om de toegevoegde waarde voor de eindgebruiker.

Vanuit Heeze in Brabant werken we voor bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland.


MVO


Dit vinden wij belangrijk:

Aandacht voor mensen en milieu

Tijssens Elektrotechniek bestaat in 2020 honderd jaar. Dit is een mijlpaal voor onze organisatie en dit unieke feit willen wij onderbouwen met een ambitieus MVO beleid. De historie van ons bedrijf is gebouwd op een aantal pijlers die bij al onze medewerkers in de genen zit. Deze historische pijlers zijn ook de basis van ons MVO beleid.

Samen voor elkaar

Als organisatie staat Tijssens tussen de mensen. Mensen staan dan ook sinds de oprichting centraal in ons beleid. Oog voor onze medewerkers maar ook oog voor mensen die het eens wat minder gemakkelijk hebben en die een steuntje in de rug nodig hebben. Wij investeren veel in opleidingen, het voorkomen van verzuim en de veiligheid van onze mensen.

Duurzaamheid

In onze bedrijfsvoering zijn wij ons zeer bewust en van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van duurzaamheid. Wij zijn dan ook alert op de duurzame mogelijkheden die wij onze klanten en relaties kunnen bieden. Het terugbrengen van emissies, het omgaan met afvalstromen en de eindigheid van onze grondstoffen zijn speerpunten van ons beleid.

De afgelopen jaren heeft Tijssens veel gedaan aan maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit een intrinsieke motivatie, in 2015 hebben wij onze kernwaarde met betrekking tot MVO vastgelegd in een beleidsplan voor de volgende eeuw van ons bestaan.


CO2 Prestatieladder


CO2 Prestatieladder ©

In onze bedrijfsvoering zijn wij ons zeer bewust en van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van duurzaamheid. Wij zijn dan ook alert op de duurzame mogelijkheden die wij onze klanten en relaties kunnen bieden. Het terugbrengen van emissies, het omgaan met afvalstromen en de eindigheid van onze grondstoffen zijn speerpunten van ons beleid.
De afgelopen jaren heeft Tijssens veel gedaan aan maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit een intrinsieke motivatie, in 2016 hebben onze kernwaarde dan ook vastgelegd door middel van de certificering CO2 prestatieladder 3.0 scope 1, 2 niveau 3.

CO2 Prestatieladder.pdf

 

CO2 en Energie Reductieplan

Tijssens is al langere tijd bezig met duurzaam ondernemen en het verminderen van de milieu-impact als gevolg van haar CO2-uitstoot. Als gecertificeerd CO2 Prestatieladder 3.0 scope 1 en 2 willen we u op de hoogte houden van onze voortgang. In dit energie reductie plan wordt kort beschreven hoe het CO2 beleid van Tijssens tot stand komt.

CO2 Reductieplan 2016.pdf

 

CO2 Emissierapportage 2015

Het CO2 reductieplan van Tijssens is een belangrijk instrument om de doelstellingen van Tijssens te realiseren en de voortgang te bewaken. Integraal onderdeel hiervan is de publicatie van een jaarlijkse CO2 rapportage. Dit rapport zal de aanleiding zijn voor nieuwe initiatieven voor een verdergaande CO2 reductie. De gevolgde werkwijze moet ertoe leiden dat we als organisatie op milieugebied continu naar een hoger niveau worden getild.
Middels de link kunt onze Emissie rapportage 2015 downloaden.

CO2 Emissierapportage 2015.pdf

 

Energie Management Actieplan

Tijssens is al langere tijd bezig met duurzaam ondernemen en het verminderen van de milieu-impact als gevolg van de CO2-uitstoot. Sinds kort heeft Tijssens daarom besloten zich te laten certificeren op de CO2 prestatieladder 3.0. In dit energiemanagement actieplan wordt kort beschreven hoe het CO2 beleid van Tijssens Electrotechniek B.V. tot stand komt.

Energie Management Actieplan.pdf